Trouwen   JA! Bij de mooiste dag van uw leven hoort een bijzondere locatie. In de SintAnna kunt u trouwen in de zaal op de eerste verdieping, deze biedt ruimte aan 100 gasten. Achterin de zaal zijn de prachtige gebrandschilderde glas-in-lood-ramen en de mooie, rode Muirapiranga-houten vloer. Een bruiloft moet een feestelijke en onvergetelijke dag zijn en wij helpen u graag daar mee!

Wij zorgen voor een mooi gedekte koffie-en theetafel, met limonade voor de kinderen. Naast een lunch is het ook mogelijk uw receptie met sprankelende drankjes en heerlijke hapjes hier te houden, evenals het trouwdiner. De SintAnna biedt geen feestlocatie, dat is niet mogelijk vanwege de gasten van het PetitHotel in de SintAnna. We vinden het leuk als jullie langs komen om te kijken en te bespreken wat er mogelijk is en hoe jullie wensen kunnen worden ingevuld! Klik op de foto voor verdere informatie.

Lunches - Zowel voor grote gezelschappen als kleinere groepen verzorgen we lunches in de SintAnna. Dat kan boven in de zaal of in één van de twee vergader/trainingruimtes (gereed nazomer 2016).
Recepties & High Tea - De zaal van de SintAnna biedt volop ruimte om een receptie of high tea te organiseren. We dekken prachtige tafels en er is de mogelijkheid om alles door ons te laten verzorgen, maar u kunt ook een gedeelte zelf voor uw rekening nemen.
Diners - Aan lange tafels met elkaar genieten van een mooi opgediende maaltijd, of een lopend buffet: het is mogelijk in verschillende delen van de SintAnna. Kom kijken welke ruimte en invulling het beste past bij uw wensen en gelegenheid.