Home

SintAnna B&B PetitHotel heeft 6 gastenkamers ter beschikking. 4 Van de kamers bevinden zich op de benedenverdieping en zijn rolstoeltoegankelijk. De 5e en 6e kamer zijn op de eerste verdieping. Hier een beknopte beschrijving van iedere kamer, met bij de foto´s per kamer meer uitleg.

De prijzen van de gastenkamers staan hier vermeld, met daarbij het mogelijke uur van aankomst en vertrek. Onze betalingsvoorwaarden staan er en u treft er tevens de voorwaarden om te annuleren. Maar liever zien we jullie komen! En heeft u een kind of heeft u een huisdier? We overleggen graag met jullie voor wat betreft de mogelijkheden. 

Hier kunt u kijken of en wanneer kamers beschikbaar zijn. Tevens kunt u hier reserveren. U krijgt dan een onmiddellijke bevestiging via de e-mail. Heeft u geen bevestiging gekregen, neem dan contact met ons op, mogelijk is uw reservering niet geslaagd. Eventuele wijzigingen moeten altijd schriftelijk door ons worden bevestigd!
Zakelijk gasten zien wij graag en we zijn er dan ook volledig op toegerust. Rustige ambiance waarin je kunt bijkomen van de dag, elke kamer heeft een bureautje om aan te werken en beschikt over uitstekende wifi. De bedden met een uitstekende matras maken een goede nachtrust mogelijk. 
De zakelijke gast kan laat aankomen en vroeg vertrekken. Betalingen kunnen contant of met kaart, maar we faciliteren ook middels een factuur naar het bedrijf, indien gewenst
Wat is er te doen in Yerseke? Wat houdt een rondleiding in en waar kun je wandelen of fietsen?En dan hebben we het nog over de mogelijkheden om culinair te genieten, met een heerlijke oester en een glaasje erbij ! De mogelijkheden vind je hier beschreven.
Je bent hier geweest en je weet je wat de SintAnna je heeft gegeven. Hier is de mogelijkheid om het niet meer voor jezelf te houden, maar te delen en weg te geven aan iemand die je lief is :)