Home

Alle activeiten van de Stichting worden middels donaties gefinancierd. Er zijn verschillende mogelijkheden qua donatie. 

Incidentele donaties
Deze donatie gebruiken we om ProDeo activiteiten in de Marta Hofmann Zaal te organiseren. Wilt u daar aan bijdragen? Daar zijn we ontzettend blij mee en dankbaar voor. U kunt u donatie overmaken op rekeningnummer

NL55INGB0005370502 tnv SintAnna ovv ProDeo Stichting


Adoptie van een gastenkamer of gastenappartement
Een andere vorm van doneren is het adopteren van één van de gastenkamers. Dit houdt in dat er jaarlijks een bedrag beschikbaar wordt gesteld, tesamen met een éénmalige schenking. Met dit laatste bouwt de SintAnna op de 2e verdieping 2 appartementen die ook voor de ProDeo activiteiten kunnen worden gebruikt. De jaarlijkse bijdrag maakt de het ProDeo Stichting mogelijk hen uit te nodigen die het goed kunnen gebruiken om eventjes helemaal weg te zijn. Denk daarbij bijvoorbeeld aan een gezin, waarvan iemand ziek is. De SintAnna ProDeo geeft hen dan, uit uw naam, een geheel verzorgd weekend (overnachting, eventueel vervooer, diner, activiteit(en) (bijvoorbeeld varen op de Oosterschelde, een bezoek aan de Vlindertuin in Kwadendamme, een rit met de stoomtrein Goes). Dit voor personen of gezinnen die zich dit anders niet zouden kunnen veroorloven. Naast de kamer komt een klein bordje met de naam van de kamer, een vernoeming in overleg met de SintAnna. Op de kamer komt een uitnodigingsbrief te liggen van haar, hem of hen die het verblijf mogelijk maakt middels de kamer-adoptie. Maar ook een anonieme adoptie is mogelijk.

Wilt u graag meer weten over een gastenkamer-adoptie? Neemt u contact met ons op door ons te bellen of te mailen. Telefonisch kunt u ons altijd bereiken onder nummer 0113 612 001 en via de mail naar info@sintanna.com.

Mogelijk vindt u het fijn om in persoon met ons te spreken? Dat kan ook, we komen graag bij u langs.