Home

Wat is leuker dan je of jullie vrienden of familie te verrassen door  één of meerdere overnachtingen in de SintAnna cadeau te doen! Boeket bloemen op de kamer, fles wijn, rondleiding bij  de oesterputten met aansluitend een oesterarrangement? Of wil je een diner erbij cadeau doen in één van de uitstekende (vis-)restaurants hier op Yerseke? Het kan en gebeurt bij ons op een charmante wijze, wij zorgen voor alles. De betaling geschiedt voor- of achteraf door middel van een factuur.

Wanneer je een cadeaubon hebt gedownload, stuur je ons een mailtje met aan wie je hem cadeau gaat doen en wat je cadeau doet. Zodoende hebben wij je e-mailadres voor de uiteindelijke facturering.

               


Een overnachting kan naar keuze worden aangevuld met bijvoorbeeld :

Je kunt de cadeaubon geheel naar eigen wens samenstellen, dit op de achterkant van de cadeaubon schrijven en aan de gelukkige(n) cadeau doen. Nadat je het cadeau hebt gedaan, informeer je ons per mail over wat je hebt gegeven en waar de rekening naar toe kan. Je ontvangt van ons de factuur op het moment dat er ook daadwerkelijk gebruik is gemaakt van het cadeau, dus na de overnachting.

Het reserveren van een cadeau-overnachting kan enkel via deze site. Telefonisch reserveren kan natuurlijk ook. Mocht je nog vragen hebben, stel ze gerust, wij beantwoorden ze graag!