Home

Trouwen?  JA!

SintAnna - trouwen - duif

Bij de mooiste dag van jullie leven hoort een bijzondere locatie. In de SintAnna kun je trouwen in de MartaHofmannZaal op de eerste verdieping. Een mooie trap leidt er naar toe, of, voor de minder mobiele gasten, is er een panorama-lift. De MartaHofmannZaal biedt ruimte aan 100 gasten. Achterin de zaal zijn de prachtige gebrandschilderde glas-in-lood-ramen en de mooie, rode Muirapiranga-houten vloer. Een bruiloft moet een feestelijke en onvergetelijke dag zijn en wij helpen jullie graag daar mee!

Wij zorgen voor een mooi gedekte koffie-en theetafel, met limonade voor de kinderen. Naast een lunch is het ook mogelijk uw receptie met sprankelende drankjes en heerlijke hapjes hier te houden, evenals het trouwdiner. De SintAnna biedt geen feestlocatie, dat is niet mogelijk vanwege de gasten van het PetitHotel in de SintAnna. We vinden het leuk als jullie langs komen om te kijken en te bespreken wat er mogelijk is en hoe jullie wensen kunnen worden ingevuld! Klik op de foto voor verdere informatie.

klik op de foto's voor een vergroting:

     

Houd er rekening mee dat een huwelijk minimaal drie maanden voor de gewenste trouwdatum bij de gemeente Reimerswaal dient te worden aangevraagd. Meer informatie over de trouwen in Reimerswaal vindt u op de website van de gemeente.