SintAnna B&B PetitHotel heeft 6 kamers ter beschikking. 4 Van de kamers bevinden zich op de benedenverdieping en zijn rolstoeltoegankelijk. Kamer 7 en 8 bevinden zich op de eerste verdieping. Hieronder een beknopte beschrijving van iedere kamer bij de foto's meer uitleg. De prijs is inclusief het ontbijt.

Kamer 1. De prijs van deze kamer is 109 euro per nacht inclusief ontbijt voor 2 personen (klik  hier voor het prijs per kamer overzicht). Het éénpersoonstarief is 95 euro. 
De kamer meet, net als kamer 2, ruim 25 m2, heeft een regendouche en elektrisch verstelbare bedden. Het toilet bevindt zich op de kamer.
kamer 1 foto's

Kamer 2. De prijs van deze kamer is 109 euro per nacht inclusief ontbijt voor 2 personen (klik   hier voor het prijs per kamer overzicht). Het éénpersoonstarief is 95 euro.  
De kamer meet, net als kamer 2, ruim 25 m2, heeft een regendouche en elektrisch verstelbare bedden. Het toilet bevindt zich op de kamer.
kamer 2 foto's

Kamer 4. De prijs van deze kamer is 99 euro per nacht inclusief ontbijt voor 2 personen (85 euro voor 1 persoon) (klik  hier voor het prijs per kamer overzicht)De kamer meet ruim 15 m2, heeft een regendouche en het toilet bevindt zich op de kamer. De bedden hebben zijn elektrisch verstelbaar.
kamer 4 foto's

Kamer 5. De prijs van deze kamer is 105 euro per nacht inclusief ontbijt voor 2 personen (95 euro voor 1 persoon) (klik   hier voor het prijs per kamer overzicht).
De kamer meet ruim 18 m2, heeft, naast een douche en een toilet, als extra een bad. De bedden hebben een elektrisch verstelbare bodem. 
 5 foto's


Kamer 7. De nieuwste kamer. De prijs van deze kamer is 115 euro per nacht inclusief ontbijt voor 2 personen (klik   hier voor het prijs per kamer overzicht). Het éénpersoonstarief is 95 euro.
Kamer 7 bevindt zich op de eerste verdieping, is ruim 
25 m2, heeft een regendouche en elektrisch verstelbare bedden. Het toilet en de douche bevinden zich op de kamer. Als extra heeft deze kamer een bad
kamer 7 foto's volgen zo spoedig mogelijk :)

Kamer 8De prijs van deze kamer is 109 euro per nacht inclusief ontbijt voor 2 personen (klik   hier voor het prijs per kamer overzicht). Het éénpersoonstarief is 95 euro.
Kamer 8 bevindt zich op de eerste verdieping, 
meet, net als kamer 1 & 2, ruim 25 m2, heeft een regendouche en elektrisch verstelbare bedden. Het toilet en de douche bevinden zich op de kamer.
kamer 8 foto's

Ontbijtkamer. In deze kamer kunt u vertoeven wanneer u wilt. De kamer is ruim 40 m2, heeft een grote eettafel evenals een zithoek. Hier bevindt zich de koelkast met fris, biertjes en wijn. Tevens is er de mogelijkheid om zelf koffie of thee te zetten.
ontbijtkamer foto's