Vergaderen

Op de eerste verdieping bevindt zich de MarthaHofmannZaal. De MarthaHofmannZaal is op de eerste verdieping is met de lift bereikbaar en heeft een oppervlakte van ruim 150m².  De glas-in-lood ramen zijn hier allemaal behouden en laten een mooi diffuus licht door. Het is een lichte ruimte. De gebrandschilderde glas-in-loodramen met het Christus verhaal zijn op deze verdieping van dichtbij te bewonderen. Een FSC-houten Muirapiranga vloer geeft de ruimte een warme uitstraling. Een gedeelte van de originele zuilen is zichtbaar gebleven. Het met hout afgetimmerde koepelvormige plafond is origineel. De MarthaHofmannZaal is een zaal die, naast authenticiteit, ook ruimte en rust door natuurlijke materialen uitstraalt, een inspirerende omgeving!

MartaHofmannZaal
・25-35 personen, afhankelijk van de opstelling, aan tafels・80 – 100 personen in theateropstelling ・beamer met scherm en flipover ・uitstekende Wifi ・goede akoestiek ・goed op te delen om in groepjes uiteen te gaan

KleineVergaderKamer・tot maximaal 8 personen・beamer met scherm en flipover・uitstekende Wifi・pantrykeuken

Goed om te weten :
・SintAnna biedt ook een lunch aan, mooi verzorgd in de Sacristie of de Orangerie, zeer uitgebreid, een lust voor het oog!
・Midden op de dag of aansluitend aan de dag hebben we ook gidsen voor een rondleiding over de oesterputten op 500 meter, tijdsduur in overleg.
・Onze huiscateraar kan een uitstekend buffet/diner bereiden.

Heeft u vragen, wilt u weten of iets mogelijk is? We horen het graag en trekken als het moet alle registers open.