activiteiten & handige links

Deze website staat boordevol diverse informatie, met slecht weer tips! Doorklikken en je komt bij alle verschillende musea & je leert er welke musea ‘kids-proof’ zijn, wandelroutes te over, waar zijn de stranden en wat zijn de leukste strandtenten en ga zo maar door.

 

 

 

 

Ansjovis in de Oosterschelde? Jazeker! Stichting Behoud Weervisserij organiseert sinds een aantal jaar toeristische vaartochten naar de weervisserij. Een bezoek aan de weren is een unieke gelegenheid om de eeuwenoude vangstmethode op de beroemde Bergse ansjovis van dichtbij mee te maken. De tochten worden georganiseerd in de maanden mei en juni, als de ansjovis – waar het natuurlijk allemaal om te doen is – zich weer zou moeten laten zien in de Oosterschelde.

 

 

de Badkoerier heeft verschillende edities, boordevol uiteenlopende activiteiten. Hier staat ook de online versie van Walcheren en Beveland. Scroll naar beneden de pagina van de online versie voor de andere nummers met activiteiten op de andere eilanden (Schouwen, Zeeuwsvlaanderen).

 

 

 

Zeelandnet heeft haar uitagenda, met meer dan 6000 evenementen

 

 

 

 

 

beleven in beweging, de activiteitenkalender van Zeeland Buitenland

 

 

 

 

 

alles over wat er in Middelburg te zien en te doen is!

 

 

 

 

 

in het seizoen is er elke dinsdag in Veere een historische markt

 

 

 

 

 

Geopark Schelde Delta, een website met informatie en verhalen over eeland en het achterland, het ontstaan, de geologie, zeer interessante en mooie website

 

 

 

 

Ben je in Zeeland, vergeet je bijna naar het oosten te kijken. Op een kleine 30 kilometer van Yerseke begint de Brabantse Wal. Compleet andere natuur en dynamiek, hier is de website over de Brabantse Wal, met wat er te doen is, activiteiten op verschillende gebieden en ok gericht op kinderen.