Informatie over de kamers & prijzen en alles wat je wilt weten.

SintAnna B&B PetitHotel heeft 6 gastenkamers ter beschikking. 4 Van de kamers bevinden zich op de benedenverdieping. De 5e en 6e kamer zijn op de eerste verdieping en zijn ook rolstoeltoegankelijk. Hier een beknopte beschrijving van iedere kamer, met bij de foto´s per kamer meer uitleg.


De prijzen van de gastenkamers staan hier vermeld, met daarbij het mogelijke uur van aankomst en vertrek. Onze betalingsvoorwaarden staan er en u treft er tevens de voorwaarden om te annuleren. Maar liever zien we jullie komen! En heeft u een kind of heeft u een huisdier? We overleggen graag met jullie voor wat betreft de mogelijkheden.


Hier kunt u kijken of en wanneer kamers beschikbaar zijn. Tevens kunt u hier reserveren. U krijgt dan een onmiddellijke bevestiging via de e-mail. Heeft u geen bevestiging gekregen, neem dan altijd even contact met ons op. Wijzigingen bevestigen wij altijd schriftelijk. De vrijdag en de zaterdag zijn te samen voor (minimaal) 2 nachten beschikbaar.


Zakelijk gasten zien wij graag en we zijn er dan ook volledig op toegerust. Rustige ambiance waarin je kunt bijkomen van de dag, elke kamer heeft een bureautje en beschikt over uitstekende wifi. Onze uitstekende matrassen zorgen voor een goede nachtrust. Late aankomst en vroeg vertrek is mogelijk. Betalingen kunnen ook op factuur.


Wat is er te doen in Yerseke? Wat houdt een rondleiding in en waar kun je wandelen of fietsen? En dan hebben we het nog over de mogelijkheden om culinair te genieten, met een heerlijke oester en een glaasje erbij ! De mogelijkheden vind je hier beschreven.


Je bent hier geweest en je weet je wat de SintAnna je heeft gegeven. Hier is de mogelijkheid om het niet meer voor jezelf te houden, maar te delen en weg te geven aan iemand die je lief is! Of je hebt juist een cadeaukaart gekregen. Wat fijn! Hier vind je onze welkomstbrief & een welkomstverhaal. Ook hebben we hier wat uitleg over de kaart voor je.


Ten slot, lees hier over de geschiedenis van de SintAnna voordat wij haar kochten. Bekijk hier foto’s van de verbouwing