Welkomstbrief

Lieve gasten, erg leuk dat we jullie mogen ontvangen bij ons in de SintAnna en dat jullie onze gast gaan zijn. Wij willen jullie graag met een mooie ervaring weer naar huis laten gaan. Hieronder een link naar onze welkomstbrief, met daarin enkele praktische weetjes met betrekking tot de SintAnna en suggesties voor het verblijf. Tevens onderaan een link naar de site van de provincie Zeeland & de Toeristshop Yerseke, boordevol informatie voor de nieuwsgierige toerist.
Welkomstbrief voor gasten SintAnna

Informatie die handig is om te weten :

  • Inchecken : we ontvangen jullie graag om of na 15 uur. Bagage afgeven kan niet, maar die kan wel veilig in de auto blijven :).
  • Parkeren kan (vrij) in de straat & fietsen kunnen bij ons binnenstaan.
  • Betaling is bij vertrek, met een bankkaart of contant. Een creditcard kan wel (met QR-code &  3% provisie voor Mastercard/VISA)
  • Mocht je voor 15 uur enkel naar het toilet willen, dan kan dat wel. De nummercode van de deur is 353739. Dit nummer staat ook in de bevestigingsmail die je hebt ontvangen,

Nog vragen? Bel ons gerust, dat is snel en gemakkelijk : +31 653 833 504. We zien uit naar jullie komst!  hartelijke groet van Meinte & Maartje
—–
website provincie Zeeland
website Touristshop Yerseke